Фактите: - Днес, 07.12.2023 г., Бойко Борисов заявява: Хвърлям оставка като

...
Фактите: - Днес, 07.12.2023 г., Бойко Борисов заявява: Хвърлям оставка като
Коментари Харесай

Имали поне едно нещо в България, което да е наред? Поне едно

Фактите:

 

- Днес, 07.12.2023 година, Бойко Борисов декларира: Хвърлям оставка като водач, в случай че ГЕРБ мръдне от позицията си за декорацията. Голям смелчага, ще кажете.

Борисов в никакъв случай не си е държал на думата. На 23.07.2020 година, по времето на митингите против него и държавното управление на ГЕРБ той заявава: " Аз съм споделил доста ясно, след мандата отивам да си управлявам партията и да си подсилвам структурите, тъй като всички я ръфат в профил ". Нищо сходно не се случи.

Щеше да подава оставка и в случай че Цецка Цачева загуби изборите за президент. Тя ги загуби пагубно, а Борисов се ската…

 

- Асен Василев, съпредседател на „ Продължаваме промяната “, финансов министър в кабинета „ Денков “ за сътрудника си здравен министър проф. Хинков: „ Министър, който не може да обезпечи поддръжка за политиката, която организира, би трябвало да подаде оставка, вместо да блокира страната “. Борисов сподели, че с Василев говорили по телефона и той тъкмо това споделил.

 

- Служители от Агенция „ Пътна инфраструктура “ стачкуват за по-високи заплати. Някаква профсъюзна активистка се изцепи пред камери и микрофони, че от АПИ работели непрекъснато във виелици и зной, до момента в който българите сладко спяли. АПИ е чудовището, което докара страната до едно от последните места в света по качество на пътищата. През АПИ са минавали схемите за поръчки инхаус, посредством които са изчезнали стотици милиони. Заслужават пердах с пръчки, в случай че попитате водачите, а не високи заплати.

 

- Шефът на „ Пирогов “ ще заведе дело против здравния министър за уронване престижа на болничното заведение. Скандалите там са приблизително през 6-8 месеца. Всички знаят защо става дума – за пари естествено, само че никой не произнася истината на глас.

 

- Областната администрация на София задейства процедурата за махане паметника на руската войска. Бил рисков за преминаващите жители. Т.нар. патриоти от „ Възраждане “ се възмутиха и обявиха, че ще вардят МОЧА по всевъзможен начин. Това, несъмнено, няма нищо общо с Русия, Кремъл, Путин и Митрофанова. Чист национализъм е.

 

- От няколко дни е задействан гръмък „ спор “ за „ спомагателен тест за изходно равнище в 8 клас и за входно равнище в 9 клас на МОН е по отношение на PISA “. Децата били доста зле по PISA, скърбят някакви субекти от екрана. Сериозно? Няма ли нещо обикновено да се случи в българските учебни заведения?

 

- Боби Михайлов подал оставка. Изпълкомът на БФС насрочи конгрес. Едни настояват, че нещо щяло да се промени в българския футбол. Други считат, че нищо няма да се промени и 99% от ръдните ентусиасти са съгласни с вторите. Защото Михайлов блъфира, а мафията от „ черното тото “ е уредила гласуването през март.

 

- Столичните общинари за следващ път не избраха ръководител на Общинския съвет. Но на думи всички те били загрижени за столицата. Идиоти.

ГДБОП разкрила проведена незаконна група, обвързвана с противозаконен дърводобив на територията на Перник. Стига бе, не може да бъде. Перничани, далавери с дърва? Абсурд. Те са по винкелите.

 

- Доцент, досегашен учител в Югозападния университет в Благоевград алармира за подправени оценки от изпити, които не са били извършени. От министерството споделили, че ще ревизират. Ще ревизират? Те в този момент ли научават, че тази процедура се шири на всички места, даже в най-елитните ни ВУЗ-ове?

 

- Решено: ЕРП-а не дължат обезщетения на клиенти останали без ток в снежните виелици. Точка.

 

- Все още на значително места в градовете не са извозени изпотрошените клони от снежните стихии.

 

- В Шумен наказан за злополука на кръгово, където се движел с огромна скорост и блъснал кола, в която починала млада жена, получи условна присъда. По-високата правосъдна инстанция анулира предходната ефективна… Щото по този начин.

 

- Мамят ни с цената на горивото. На бензиностанциите плащаме „ Брент “, само че в действителност наливаме „ Уралс “.

 

- Майка и дете паднали в гребния канал в Пловдив, до момента в който се разхождали. Свидетели обясниха, че това се случвало постоянно, трябвало да се внимава. А не би трябвало ли да се обезопаси, а, майни?

 

- Футболният „ Берое “ излязъл против ЦСКА 1948 единствено с един българин в състава. Що да не пазарят всевъзможни, нали заплаща държавната Топлоелектрическа централа „ Марица-изток 2 “?

 

Това е доста бързо и незадълбочено „ премерване на пулса на българския дневен ред “, както гласи клишето. Ако прибавим изцепките на така наречен „ звезди “ от български сериали, чалгата и реалити шоута, ще стане ужасно. Затова не са отговорни децата и учителите, че образованието куца, а експанзията е като „ Добър ден “. Живот в море от неприятни вести. Как се живее в такава мрачна среда?

Наказание ли е да си българин?

 

Очевидно да, тъй като към този момент корупцията, политическото двуличие, мафията и задкулисието са непобедими. Не че някой е тръгнал да ги бори…

 

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР